Kosz a dicseretet, persze hogy elmondom. A zakuszka egy nagyon finom keno dolog.Zoldsegekbol van keszitve paradicsom, gogosar, az a gogosar olyan mint az arde vagy paprika csak koverebb vastag az ugymond husa es szep nagyok pirosak.Inkabb egy sutotokra hasonlit a formaja de az ardek ,paprikak csaladjaba tartozik. Vissza terve a zakuszkara lehet kesziteni paszulyyal,ugymond babbal vagy vinettaval,padlizsan maskep. Nagyon finom, majd lefotozom nekem mikor keszitem hogy hogy nez ki mikor neki kezdek es hogy nez ki a vegen.A padlizsant persze megsutjuk, maghamozzuk, es ugy fagyaszuk le.Nyersen nem tudok rola hogy lehet fagyasztani,de szerintem nem , ha megfagy akkor hogy lehet utana megsutni?Hat nalunk van ez igy hogy en sokat csinalok es bele elem magam,de azert en hagyok meg belole gyumolcsot a gyerekekenek mert imadjak.Nlaunk minden nagyon hamar elfogy.puszika
4 megjegyzés:
Nagyon boldog honapfordulot a kis draga gyonyorusegeknek.puszika
Kosz a dicseretet, persze hogy elmondom. A zakuszka egy nagyon finom keno dolog.Zoldsegekbol van keszitve paradicsom, gogosar, az a gogosar olyan mint az arde vagy paprika csak koverebb vastag az ugymond husa es szep nagyok pirosak.Inkabb egy sutotokra hasonlit a formaja de az ardek ,paprikak csaladjaba tartozik.
Vissza terve a zakuszkara lehet kesziteni paszulyyal,ugymond babbal vagy vinettaval,padlizsan maskep.
Nagyon finom, majd lefotozom nekem mikor keszitem hogy hogy nez ki mikor neki kezdek es hogy nez ki a vegen.A padlizsant persze megsutjuk, maghamozzuk, es ugy fagyaszuk le.Nyersen nem tudok rola hogy lehet fagyasztani,de szerintem nem , ha megfagy akkor hogy lehet utana megsutni?Hat nalunk van ez igy hogy en sokat csinalok es bele elem magam,de azert en hagyok meg belole gyumolcsot a gyerekekenek mert imadjak.Nlaunk minden nagyon hamar elfogy.puszika
Boldog névnapot kívánunk Erika!!! :)
Kedves Annáék!
Nagyon szépen köszönöm!!!!
Megjegyzés küldése