2011. augusztus 8., hétfő

Keresztelő

"És íme, én veletek vagyok minden nap a világ végéig!” 
                                                                                                            (Mt 28,19-20)
Szombaton (aug.6.) megtörtént a keresztelő szűk családi körben. Lányok egész jól bírták a szertartást: Lelle szinte végig aludt, csak akkor riadt fel egy percre, amikor lelocsolták vízzel, meg is volt sértődve szegénykém.
Maja pedig tátott szájjal figyelte Imre atya szavait, egyszer- egyszer azért belegagyarászott a beszédbe.  A szertartás után pedig volt egy finom ebéd Mamiéknál.






 A keresztelő előtt megint Mamiéknál töltöttünk pár napot. Eddig mindig a francia ágyon aludtak a Lányok, jól körbepárnázva, de most Papi meglepett egy szuper, saját készítésű tandemággyal. Hatalmas lett és a Babák már az első éjszakát is végig aludták benne. Igaz, péntek éjszaka volt egy kis bonyodalom: Maja felébredt, szopizott, közben felébresztette Lellust egy órakor. Lelle is szopizott, de esze ágában sem volt aludni. Ehelyett kurjongatott, vigyorgott. Mamival kivittük a nappaliba, ahol az összes lakodalmas slágert elénekeltük neki, ringattuk kézben, babakocsiban, táncoltunk Vele, de csaknem akart elaludni. Aztán egyszer csak fél négykor beájult. Hú, de örültünk neki, mert akkor már mindkettőnk szemére igencsak ereszkedett a redőny. De drága Majácskám, aki mindeközben vígan aludt, fél hétre kialudta magát.....

Kis huncutkák
 

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoruek voltak a lanyok a keresztelon,annyira dragak ketten az egyforma ruhacskakba a kepeken ahogy csak ketten vannak.Tenyleg kis huncutkak.Akkor neha nalatok is van ejjeli buli valamelyik csajszi jo voltabol.Gratulalunk a kis megkeresztelt dragakhoz.Mi Juliat szeptember 3-kan szeretnenk megkeresztelni.A csajoknak egy fokeresztszuleje van kettojuknek?