2011. június 27., hétfő

Vaníliás tejberizs pép

Pénteken kipróbáltuk a fent nevezett finomságot.
Biztosan a barackot várták, mert azt imádják. Lelluskám hatalmasra nyitotta a száját, várta a jól megszokott ízt, de szegénykémnek nyitva maradt a szája .Gyorsan lekapargattam a nyelvéről, nehogy kárt tegyen benne ez a pempő. :)
Maja is megkóstolta, Ő le is nyelte, de amikor másodjára közelítettem a szájához a kanállal, gyorsan bekapta a hüvelykujját. :)
Mutatom a pempő sorsát:
Aztán két nap múlva újra próbálkoztam, hátha rákapnak az ízére. Maja evett is belőle, de Lellének továbbra sem nyerte el a tetszését. Apának viszont nagyon ízlik.  :) Ma megkóstolták az almát is, ami nagyon tetszett nekik
Ma öt hónaposak a kis Drágáim!
Édes Kislányaim, nagyon-nagyon szeretünk benneteket!

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat az elso izek marcsak ilyenek, de apa ugy lattom nem valogat izlik neki a pempo.Nagyon cukik a csajok ilyen kis fintorral.De legalabb a barack es az alma megy nekik.Boldog hofordulot kis csajszik.
puszika

Anna írta...

:) Édesek!
Nálunk a gyümölcsök nem mennek Majánál, ez a pép viszont annál inkább, első alkalommal, amikor elvileg csak kóstoltuk, megevett egy dupla adagot. :)
Boldog hófordulót a Lányoknak! (hihetetlen hogy mindjárt fél évesek...)

Erika írta...

Köszönjük, nagyon aranyosak vagytok!
Puszi!

Ewus írta...

Fúúúúú Levi ez elég gáz! Kóstold a sztracsatellásat :-DDD

Puszi nektek:)
Hétfőn viszek egy MAMÁT!!!! nektek:)

D. írta...

Éppen full "pötidanon" korszakot élünk. És drága jó emberem minden étkezés után megjegyzi: "Mámeg nem hagyott egy falatot sem...." :))) Egyen a Levi, amíg lehet, mert nemsokára semmit nem kap!!! Puszi Nektek!