2011. június 6., hétfő

Maminál, Grétike szülinapja, 4. hónap...

Bizony, bizony, 4 hónaposak lettek a Kislányaim. Csak úgy repül az idő. Szinte minden nap csinálnak valami új dolgot. Nyúlnak a játékok (illetve minden) után, meg is fogják és persze egyből mindent a szájukba tuszkolnak. Fordulnak a hátukról oldalra, egyenlőre még csak az egyik oldalukra. Ha hason fekszenek emelgetik a csípőjüket, rengeteget beszélnek, fújják a nyálukat, húzzák a hajamat. Szeretik hallgatni az Apacukát, az Ekete-peketét és még egy csomó mondókát. Szoktam nekik furulyázni is, amit Majácska nem mindig tolerál- hiába, tökéletes a hallása- Lellus is nagyokat nevetgél rajta(m). A lufi és újabban a buborékfújó a nagy sláger.
Kicsi imádni valóim, ha meglátják egymást, fülig ér a szájuk és valahogy mindig úgy helyezkednek, hogy a kezük vagy a lábuk összeérjen.
Megkapták a szurikat, ami az előzőekhez képest szokatlanul megviselte Őket.
Eltöltöttünk pár napot a Maminál is. Nagyon jól éreztük magunkat. Abban a pár napban nem sokat voltak a kezemben, mindig akadt valaki, aki tartogatta a Piciket. Nagyokat sétáltunk, szinte mindig egy egész csapattal. :)
Megünnepeltük Grétike 5. szülinapját, el sem hiszem, hogy már szeptemberben nagycsoportos lesz.
Szóval telnek a napok és nagyon, nagyon, nagyon és még annál is jobban szeretem Őket!!!!!!

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoruek a lanyok,egyre ugyesebbek lesznek,es annyit fognak meg ketten jatszani.Ngayon cukik a kepeken.IMadni valoak,annyira edesek az egyforma rucikban.Boldog 4-dik honapfordulot kivanok nekik.puszika
Szabina es Julia baba

Anna írta...

Szépek vagytok! :)
Boldog hófordulót, és Grétinek boldog szülinapot kívánunk!

Ewus írta...

De jó volt az a pizza :-D

Gabi írta...

Nagyon édesek a csajok,hihetetlen,milyen gyorsan repül az idő! :o :p ;) Nagyon boldog hófordulót kívánunk nekik! :))

Millió puszi,
Deni és Gabi