2012. március 25., vasárnap

Napirend...

Eszembe jutott, hogy a napirendünkről nem is írtam még. Most bepótolom, legyen nyoma annak, hogy a 13 hónapos Gyönyörűségeimnek hogy telik egy-egy napja.

  • Kb. reggel fél nyolckor kelnek. Először Maja, aki már jó ideje az éjszaka közepén átkéretőzik hozzánk és  nálunk is ébred. Aztán Lellus kel fel, aki minden reggel integet, hogy "Hahóóó, én is fent vagyok!" :)Kicsit még lustizunk, játszunk az ágyban, aztán öltözködés és a reggeli tápi, majd játék.
  • Fél tíz, tíz óra között jön a tízórai és kb. 11 órakor alvás, úgy másfél órát.
  • Fél egykor ebéd, aztán séta kint a jó levegőn. Rendszerint meglátogatjuk egyetlen szomszédunkat, Laci bácsit, akinek csodaszép kertje van. Leginkább egy arborétumhoz hasonlít.
  • Négy óra felé uzsi, majd játszunk fürdésig.
  • Fél hétkor vacsi.
  • Fél nyolckor fürdés és végül az esti tápszer, aztán alvás.
Aminek nagyon örülök, hogy egyszerre alszanak és kelnek napközben. Hiába, nagyon jó Gyermekeim vannak!!!!! Imáááááááááááááááááááádom Őket! :)))))
Tegnap és ma kipróbáltuk azt, hogy egyszer aludjanak napközben, de még nem megy. Nem baj, nem erőltetem, majd biztosan tudatják, ha elég nekik az egy alvás. :)
Tegnap dél felé Maja annyira álmos volt már, hogy elaludt, miközben Apa pelenkázta. :) Édesem....

 ZZZZZZZZZzzzzzzzzz....

 Babák

 Luci mesét olvas :)

 Maja

 Lelle

 Mindent meg kell kóstolni! :)

 Hi-hi

 Finom illatú ibolya

 Apa! Mit mondtál? Mit ne egyek meg?

 Majcsi

Lellus

Persze sírás lett a vége, mert nem tudott kijönni... :)

3 megjegyzés:

Évi írta...

Gyönyörűek ezek a lányok!

Anna írta...

Éééédesek! :)
Amúgy tök jó a napirendetek. Az egy alvás meg majd eljön magától. Ha nem alszanak el 11-kor könnyen, egyre kitolódik majd, úgyis látni fogod hogy át kell állni.
Nálunk mondjuk vagy két hétig szenvedés volt, mert nem akart korán aludni Maja, de este meg 6-kor menthetetlenül kidőlt. :)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon cukik,es nagyon jo napi rendetek van,nalunk 2 ev a kulombseg a csajszik kozott de nappal egyszere aludtak es keltek amikor meg ... aludtak ,ami mar regen volt.Ngayon cukik a fotok.Olyan nagyra nottek mar.puszika