2012. január 10., kedd

11. hónap, karácsony, szilveszter, mindennapok....

Lányok elmúltak 11 hónaposak, 17 nap múlva lesz az első szülinapjuk.
Most alszanak..... Sok minden történt decemberben:
Lelle a hónap elején megtette első lépését, aztán következett a második, harmadik, mára pedig határozottan kijelenthetem, hogy JÁR!!!! :) Ezen kívül tótágast áll, tapsol, integet, meg persze olyan mutatványokra képes, hogy égnek áll tőle a hajunk: belemászik a fotelekbe, rámászik a pelenkás doboz tetejére, szopogatNÁ a konnektort, stb. :) Mindent megeszik, testvérkéjével egyetemben, mindketten jóízűen rágcsálják a fal sarkait, a könyveket, a kiságyukat, tényleg mindent! :) Lelluska utánozza a kutya, "boci", "hápi" hangját és tátog, ha megkérdezzük, hogy csinál a halacska. Mutatja, hogy milyen nagy lesz majd. :) Nagyon aranyos. Viszont eléggé akaratos lett, alig tudjuk Apával pelenkázni, mindig valamivel le kell kötni a figyelmét. De ez eltörpül amellett a sok boldog perc mellett, amit cserébe ad nekünk. :)
Majácska pedig két-három napja próbálkozik a lépegetéssel, nagyon boldog, amikor sikerül neki egy-kettőt megtenni. :) Ő is tapsol, integet, mászik az ablakba a mi ágyunkból, kóstolgat mindent, amit ér. :) Nagyon ügyes kezecskéi vannak: tornyot építget egy-két elemmel, egymásba rakja a műanyag poharakat, a karikákat ráfűzi a tartójukra, kemény könyvet lapozgat. Amíg Lellus egyfolytában úton van, Ő sokszor ül és dolgozik. :) Maja is mutatja, hogy mekkora lesz és utánozza a halacskát, a hápit, mondja, Lellusra, hogy Jejje :). Aztán amikor Lelleuska elvesz tőle valamit, mondja, hogy eeette= elvette és közben akkorára tátja a száját:) Imádom!!!!
Mindketten szeretnek bújócskázni, átmásznak a kiságyak alatt. Szeretik, ha állatos könyvet nézegetünk, ha zsipp-zsupp-ot játszunk. Ja és mutatják, hogy hol az okos fejük:)- ez nálunk családi hagyomány :)

Az ünnepek nagyon jól teltek, a karácsonyfáért odáig voltak. Tátott szájjal nézték. Aztán el kellett barikádoznunk, mert egyfolytában nyúzták. :) Szenteste itthon voltunk Levi családjával, aztán másnap mentünk haza a Mamiékhoz. Nekem nagyon fura volt, ez volt az első karácsony, amit nem Komlón töltöttem...
Szilveszterre készítettem a lányoknak sapit, de nemigen akarták a fejükön hagyni :) Aztán másnap megkínáltam Őket is lencsével. Nagyon ízlett nekik.
Lassan itt az első szülinapjuk, bizony, ilyen nagy Babáim vannak :))))

Pár kép:
 Az első karácsony

 Lellust valaminek a használati utasítása kötötte le a legjobban :)

Maja balerina. A két fotel között landolt :)

Alpinista Lelle. Ezt a mutatványt kb, 8-10-szer ismételte meg :)

Mindenkinek nagyon boldog Új Évet kívánunk!

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon cukik ezek a kicsi lanyok,edesek.Nagyon ugyesek gratulalunk az elso lepesekhez.Ngayon sok mindent tudnak mar.Hamarosan szaladgalni fognak.Nagyon szep karacsonyotok volt es gondolom szilveszter is.Hamarosan jonn a szulinapjuk,nagyon varom a szulinai fotokat.puszika

Ewus írta...

Drágáim! :) Puszi nektek.....

Anna írta...

Jó olvasni benneteket, és jókat nevetek mikor azon kapom magam hogy végig bólogatok és egyetértek... hisz Majám alig nagyobb, így hasonló dolgokat csinálnak. :)
Gratulálok a lépésekhez mindkét kicsi lánynak! :)
Pusssz