2011. július 27., szerda

Ma 6 hónaposak!

Drága Kislányaink!
A világ legboldogabb emberei lettünk, amikor megszülettetek! Maradjatok mindig ilyen vidámak, aranyosak, egészségesek!!!!
Nagyon- nagyon SZERETÜNK Benneteket!

 Lelle

Maja 


2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Draga kis fel evesek kislanyok,nagyon boldog fel eves szulinapot kivanunk nektek,meg egy ennyi es johet a torta ,nagyon cukik a kepeken,es milyen nagyok mar,tunderiek.puszika

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat rajongani rajonganak a csajaim a nagyszulokert, a parom feloli nagyszulokert mert veluk egy udvarban lakunk, de a nagyszulok nem annyira rajonganak ertuk.Mivel te uj vagy meg a mi blogunknal ezert te meg nem tudsz a dolgokrol.Anyosom nagy kulombseget tesz a 4 unokaja kozott, mivel van az en ket lanyom,es van a sogorom 2 fia, na a fiukat imadja ,mindenben mas veluk, sokmindenben latszik.Tegnap is volt ra pelda.Foleg unnepekor,szulinapkor ,ajandekozasnal stb.
Szoval az en lanyaimat nem nezi semmibe,eppen csak hogy megturi ,es a ket fiut imadja.
Ez pedig az irigyseg oka,mivel o mindig is szeretett volna egy kislanyt de 3 fia szulettet, majd mikor jott az elso unoka az is fiu lett pedig vegig kislanyt mondtak.
Aztan megszulettet a Szabina akkor nyomban par honapig nagyon szeretek,de utana hogy megszulettet a 2-dik fiu es a Julia mar abszolut a 2-dik fiu a favorit es persze az elso is,es az en lanyaim levannak nezni stb,errol tudnek irni,de a blogomban olvashatsz barhol.
Foleg olyan cimeknel hogy kiborultam vagy ilyesmi.puszika